Butiken

Höstmagi i ditt kök - Varma läderklädda beslag & Handtag med kristaller

Ge ditt kök en stilren höstuppdatering med exklusiva kökshandtag i läder och mässing. Läs mer om hur dessa handtag kan förvandla ditt hem och skapa en atmosfär som inspirerar.

Hösten är här och med den kommer möjligheten att förnya och förvandla ditt hem. Vad sägs om att ge ditt kök en elegant och tidlös känsla med vackra kökshandtag? I detta blogginlägg inspireras vi av höstens färger och naturmaterial, med unika handtag som kombinerar funktion och stil. Utforska våra läderlindade handtag i både nickel och mässing, och ett handtag med en lyxig touch av Swarovskikristaller. Låt dig inspireras!

Naturläder och mässing – Det perfekta valet för en varm höstlook

För dig som söker en mer sofistikerad touch är våra mässingshandtag med naturläder det ultimata valet. Den gyllene mässingen tillsammans med det mjuka, ljusa lädret skapar en harmonisk kombination som lyfter varje kökslucka eller låda. Perfekt för den som vill addera lite lyx utan att kompromissa med naturliga material. Tänk dig dessa handtag i ett kök fyllt av varma hösttoner, omgivna av pumpor och rustika detaljer – en bild av modern elegans.


Exklusivitet med Swarovskikristaller – För dig som vågar lite extra

För den som vill ha något alldeles unikt erbjuder vi även handtag dekorerade med Swarovskikristaller. Dessa handtag är perfekta för att addera en extra dimension av lyx och elegans till ditt kök. De fungerar lika bra i det stilrena köket som i det mer klassiska, och skapar en wow-effekt som dina gäster inte kommer att glömma. Perfekta för höstens festliga stunder!

Läderlindade handtag i konjak och nickel – Rustik elegans

Det första intrycket när du går in i ditt kök sätter tonen för hela rummet. Dessa handtag i polerat nickel med vackert läderlindat grepp i en konjaksbrun nyans är perfekta för att skapa en varm och inbjudande känsla. Kombinera dem med höstens jordnära färger för en stil som känns både modern och tidlös. De fungerar lika bra i ett minimalistiskt kök som i ett mer traditionellt utrymme, och kommer definitivt att dra blickarna till sig

Hösten är den perfekta tiden att ge ditt kök lite extra kärlek och stil. Oavsett om du föredrar det rustika med läder och nickel, den sofistikerade känslan av mässing och naturläder, eller den lyxiga touchen av Swarovskikristaller, har vi handtagen som passar din personliga stil. Välkommen att utforska vårt sortiment och hitta det som förvandlar ditt kök till en plats du älskar att vara i.

JavaScript seem to be disabled in your browser.

You must have JavaScript enabled in your browser to utilize the functionality of this website.