Två svarta kökshandtag på bänkskiva i trä. Ett handtag har en svart täckbricka under sig.
Butiken

Hur döljer man märken från gamla kökshandtag?

För att dölja märken från gamla kökshandtag kan du använda täckbrickor eller välja kökshandtag med breda fötter. Här är en tips och en kort guide på hur du döljer märken på dina köksluckor.

Två svarta kökshandtag på bänkskiva i trä. Ett handtag har en svart täckbricka under sig.

För att dölja märken från gamla kökshandtag kan du använda täckbrickor eller välja kökshandtag med breda fötter. Här är några specifika lösningar:

Täckbrickor

Täckbrickor är perfekta för att dölja gamla hål och märken från tidigare handtag. De finns i olika material och färger, vilket gör det enkelt att matcha din köksinredning. Här är några populära alternativ:

  • Täckbricka i nickel: En tidlös och elegant finish som passar de flesta kök. Nickel ger en neutral ton som fungerar väl med både moderna och klassiska inredningsstilar.
  • Täckbricka i svart: För en mer dramatisk och modern look, är svarta täckbrickor ett utmärkt val. De skapar kontrast och kan verkligen framhäva detaljer i ditt kök.
  • Täckbricka i mässing: Om du föredrar en varm och lyxig känsla, är mässing rätt väg att gå. Täckbrickor i mässing kan ge en touch av antik känsla om du väljer mässingsbrickor utan lack och blir vackrare med tiden när de patineras naturligt.

Kökshandtag med breda fötter

Kökshandtag med breda fötter kan också effektivt dölja gamla märken och hål. Dessa handtag täcker en större yta på skåpdörren eller lådan, vilket gör att gamla infästningar inte syns. Här är några exempel:

  • Breda handtag i nickel: Dessa ger ett stilrent och modernt utseende, samtidigt som de effektivt täcker gamla hål.
  • Svarta breda handtag: Perfekt för ett modernt kök med industriell känsla. De breda fötterna gör att gamla märken försvinner och ger en sammanhållen look.
  • Breda handtag i mässing: För en mer klassisk och elegant stil. Dessa handtag tillför en värme och lyxighet till köket, samtidigt som de döljer gamla infästningar.

Genom att använda täckbrickor eller handtag med breda fötter kan du snabbt och enkelt fräscha upp utseendet på ditt kök och dölja gamla märken, vilket ger en känsla av ett helt nytt kök utan att behöva göra omfattande renoveringar.

JavaScript seem to be disabled in your browser.

You must have JavaScript enabled in your browser to utilize the functionality of this website.